Renate Gerschtanowitz blij met nieuw familielid

Op een vrije middag wandelen Renate Gerschtanowitz en haar zoons Julian (10) en Benjamin (8) op hun gemakkie door de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Een patatje in de Frietboutique, een praatje met wat bekenden, een paar boodschapjes. Renate oogt relaxed; hoe staat haar werk- en gezinsleven er momenteel voor? Haal snel Party 38, nu kersvers in de winkels, voor het hele interview met Renate en de prachtige foto’s. Hieronder alvast een voorproefje!

Het ziet er ontspannen uit, deze wandeling. Hoe gaat het met jullie?

”Heel goed. We hebben een heerlijke vakantie achter de rug en nu de scholen zijn begonnen, komt het gezin weer in het ritme van het normale leven.”

Wat vond je het leukst van de afgelopen vakantie?

”Dat we er een nieuwe aanwinst bij hebben gekregen! Onze pup Obi woont nu sinds vier weken bij ons. Het voelt alsof we er een klein kindje bij hebben. Het is de eerste keer dat we een hond hebben, dus we moeten er als gezin aan wennen. We hebben er lang over nagedacht en vonden dit een goed moment; de jongens hebben nu een leeftijd dat we niet constant meer achter ze aan hoeven te lopen. Het is een heel lief beestje, we vinden het supergezellig dat hij er is.”