Rene en Natasja Froger

René Froger is nog steeds verliefd

Voor René Froger geen zomervakantie op Ibiza, zoals de meeste BN’ers. De ’Een Eigen Huis’-zanger vermaakt zichzelf veel liever in het Verenigd Koninkrijk. Het land van koningin Elizabeth en de Brexit, daar komt René al vanaf kinds af aan. ”Ik ben een echte ’Anglofiel”, aldus de 60-jarige rasentertainer. Dat Engeland het hart van de geboren Amsterdammer gestolen heeft, komt door de Britten. Over de inwoners meldt de vocalist: ”Ze hebben veel humor.”

Voor culinaire hoogstandjes, zo verklapt René, blijft hij liever in Nederland. Voor Fish and Chips, waar iedere Brit de vingers bij aflikt, hoeft niemand hem wakker te maken. René smult liever van een bord met eten van de Chinees in zijn woonplaats Blaricum. Wat Hollandse kost betreft, vindt René ‘stamppot met andijvie’ een overheerlijk maaltje.

Op 31 december vorig jaar stond de Topper bij een bijzondere mijlpaal stil. Hij vierde toen dat hij 28 jaar met Natasja Froger-Kunst getrouwd was. Wat René betreft, blijft hij de rest van zijn leven met de blondine samen. Met Natasja is elke dag voor hem een groot feest. René zegt daarom zonder twijfel ’nog steeds verliefd’ op zijn vrouw te zijn!

Gerelateerde artikelen