René Froger koestert zijn huwelijk met Natasja

‘Onze liefde is het anker in ons bestaan’

Hij staat bekend als een loeiharde werker. De komende zes maanden neemt René Froger nóg meer hooi op zijn vork met zijn rondgang langs de Hollandse theaters. Vanaf zijn vakantieadres in Frankrijk neemt René de tijd om Party bij te praten over zijn theatertoer, zijn gewicht, zijn liefde voor Natasja en zijn kinderen. Lees in Party 35, nu verkrijgbaar, het hele interview. Hieronder vast een voorproefje:

Je bent vader van vier kinderen, je hebt het ieder jaar smoordruk met De Toppers, je bent ambassadeur van de Voedselbank en je doet er nog tig dingen naast. Nu kom je óók nog met een lange reeks theaterconcerten. Druk baasje ben je toch.

“Ik werk graag hard en daar voel ik me goed bij. Bovendien vind ik de theaterconcerten altijd iets extra’s toevoegen aan mijn werk als zanger. Ik ben dicht bij de mensen en ik wil de goede band die ik met mijn fans heb, graag aanhouden. Met de toer ‘Favourites in Concert’ trek ik door het hele land en sta ik wat dichter bij het publiek dan in de stadions en concerthallen.”

Dat zal flink wat van je vergen. Je hebt Party weleens gezegd dat je jezelf wat te dik vond. Hoe is dat momenteel?

“Haha, nou ik zit nu middenin mijn vakantie, dus op dit moment ben ik gewoon te dik. Maar het is ook weleens lekker om het hele riedeltje van sporten en verantwoord eten héél eventjes los te laten. Ik leef wel gezond hoor, maar als ik op vakantie ben, eet en drink je gewoon meer. Je neemt toch wat makkelijker ’s middags een rosétje op het terras. Maar ik heb m’n fiets meegenomen naar Frankrijk en zit hier hoog in de bergen; het is lekker om hier te trainen met die hoogteverschillen en frisse lucht.”

Het hele interview staat in Party 35.

Gerelateerde artikelen