Rijk!

Een verlies van 400.000 euro: ik zou geen nacht meer slapen. Wat een drama! Maar Yolanthe en Wesley Sneijder nemen hun verlies een stuk luchtiger op. Natuurlijk vinden ze het jammer dat hun onroerend goed niet voor een duizelingwekkend bedrag verkocht is, maar echt wakker liggen van het verlies dat de verkoop van hun huizen in Volendam en Vleuten met zich meebracht, kunnen ze niet. Dat zijn de prettige bijkomstigheden als je steenrijk bent natuurlijk. Dan kijk je niet op een tonnetje meer of minder. Dat moet toch een fijn gevoel zijn.

Vandaar ook dat velen van ons maandelijks hopen op het winnende lot in de Postcodeloterij. Want dromen we niet allen geregeld van een bezoekje van Gaston Starreveld? Nou ik wel hoor, ik rol met alle plezier de rode loper voor hem en die gouden envelop uit… Uiteraard zou ik iedereen die ik lief heb met volle teugen laten meegenieten van de gewonnen miljoenen. Als de Prince de Lignac en zijn gevolg zouden we met z’n allen over de wereld reizen. Ook Yo en Wes delen graag; zij kochten bijvoorbeeld huizen voor familieleden toen hun geldmachine op volle toeren ging draaien. Dat siert ze; je merkt aan alles dat de voetballer en zijn glamourbabe echte familiemensen zijn.

Familie is iets wat Arie Boomsma sinds kort ook op waarde weet te schatten. Sinds het heilige boontje van de tv een dochter heeft, ziet hij het leven plots door een roze bril. Arie is een ander mens. Een familiemens. Hij leeft nu niet meer alleen voor zichzelf en zijn werk, maar gaat vol voor zijn gezin. Zijn dochtertje heeft hem betoverd. Dat geldt ook voor zangeres Dominique Verhulst. Zij zweeft op een grote roze wolk sinds haar kleine meid in haar armen ligt. ’Ik ben smoorverliefd op Loulou’, zo zwijmelt Do. Ach, met nieuw leven in je armen hoef je eigenlijk ook geen bezoek meer van Gaston. Toch? Als iedereen van wie je houdt maar gezond is, dan voel je je pas echt schathemeltjerijk!

Tot volgende week,

Chantal Braspenning
Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen