Robert Jensen en Frank Dane hebben nóg een broer

De bekende mediabroers Robert Jensen en Frank Dane hebben nóg een broer, maar die is niet werkzaam in de media. Hij is werkzaam als mental coach. Dat vertelt Daan Jensen zelf in gesprek met Veronica Magazine. Het verschil tussen Robert Jensen en Frank Dane kan ogenschijnlijk niet groter zijn: sinds Robert behoorlijk om zich heen aan het schoppen is, is hij zo’n beetje de paria van Hilversum geworden, terwijl Frank zich op de radio manifesteert als de goedheid zelve. Frank was bijvoorbeeld de enige fan van de relatie van André Hazes jr. en Bridget Maasland. “De twee leukste mensen die ik ken“, noemde hij hen.

Wat bindt deze op het oog zo verschillende broers? Ze zijn gebonden door ambitie. “Heel logisch vinden we dat als broers: we doen alle drie wat we leuk vinden, zijn doelgericht, gaan voor wat we willen.”

Ze lijken professioneel gezien erg op elkaar, aldus Daan. “We hebben veel gemeen in hoe we in ons werk staan. Zo hebben we gen van drieën oog voor obstakels.”

Zo heeft Daan een boek geschreven zonder te twijfelen of iemand het wel wilde lezen. “En toen Frank bij 538 de show van Edwin Evers overnam, ging het net zo. De meesten waren daar huiverig voor, hij durfde het wél. Echt wie wij zijn.”

bron: Mediacourant

foto: Instagram