robert-ten-brink

Robert ten Brink brengt All You Need Is Love naar de radio

Presentator Robert ten Brink (65) – ook wel bekend als Dr. Love – presenteert al bijna 30 jaar het televisieprogramma All You Need Is Love, waarin hij verliefde mensen bij elkaar brengt. Met de coronamaatregelen is dat op het moment nogal lastig, maar dat neemt niet weg dat hij zich als Cupido zal opstellen tijdens Valentijnsdag dit jaar. Hij brengt het programma namelijk eenmalig via de All You Need Is Love Radio.

Robert zal achter de microfoon van 100%NL alsnog verliefde mensen hun liefdesboodschappen laten uitspreken. “Ik hoop dat mensen een beetje origineel zijn en dat ze een beetje met de billen bloot durven. Het oude Valentijnsgevoel is natuurlijk een stilliefde, dus als jij durft te zeggen dat je eigenlijk verliefd op iemand bent, dat is nou stoer.”

Dat Dr. Love nu tijdelijk de overstap maakt naar de radio is eigenlijk helemaal niet zo verrassend, zo stelt hij zelf: “Ik ben eigenlijk altijd wel te porren voor een uurtje radio. Het bloed kruipt blijkbaar waar het niet gaan kan.” Radiomaken was namelijk Robert’s eerste ‘schrede in omroepland’, want hij is drie jaar lang dj geweest op Hilversum 3.

Zelf doet Robert niet aan Valentijnsdag: “Mijn vrouw valt niet meer te verrassen, die heb ik al zo vaak verrast. Laat mij maar gewoon die radio doen, dat is het beste.”

Bron: RTL, Beeld: ANP