Robert ten Brink ligt in bed met natte poes

0

Robert ten Brink staat bekend als een propere, schone man, maar in zijn privéleven doet hij soms dingen die mensen niet van hem verwachten. Zo lag hij onlangs in bed met een natte poes. Dat vertelt de RTL 4-ster in zijn column in de Vriendin. Ten Brink schrok zich onlangs het apelazarus toen zijn poes Totti kwijt was. “Door jarenlange kattenervaring weet ik inmiddels dat ze meestal hun weg naar huis terugvinden. Maar toch, het slaapt niet lekker“, geeft hij aan.

Uiteindelijk viel Ten Brink die dag toch in slaap. “Tot ik om half vier wakker werd, omdat Roos in bed stapte met een doorweekt diertje in haar armen dat warm gehouden diende te worden, omdat het bevroren leek.”

Totti was weer terug, al was hij wel doorweekt. “Totti was weer in da house. Vanaf dat moment lag ik klaarwakker te luisteren naar het tevreden gespin van het zwarte monster tussen onze hoofden.”

“En nu niet zeggen dat dat vies of ongezond of overdreven is, dat weet ik. Maar soms kan het niet anders. Onze kat had liefde en warmte nodig, en troost.”

bron: Mediacourant

Share.