Boekpresentatie Donny Roelvink

Roelvink-broertjes hebben mot met elkaar

De broertjes Dave en Donny Roelvink hebben mot met elkaar. Ze hebben elkaar ontvolgd op Instagram. Dat heeft Dries Roelvink, de politiek verslaggever van RTL Boulevard, gezegd in de showrubriek op RTL 4. Dave en Donny hebben allebei opvallend weinig talent voor de hoeveelheid media-aandacht die ze krijgen. De een is veel in het nieuws omdat hij een Lamborghini in de prak heeft gereden, de ander omdat hij steeds schoonheidsoperaties laat uitvoeren in Turkije.

Nu zijn de heren elkaar de haren ingevlogen. “Ik denk dat ze allebei inderdaad te veel testosteron hebben. Dat zou weleens kunnen, ja“, reageert Dries. Wat is er precies aan de hand? “Ze zijn nogal opvliegerig en er is weleens wat onenigheid over Instagram-dingetjes. Dan denk ik: de lulligste dingen, jongens, kom nou eens zitten en dan is het weer over.”

Van een echte Roelvink-breuk zal het echter nooit komen, weet Dries. “Ik weet één ding zeker: als het erop aan komt, dan staan ze er altijd voor elkaar en dan zijn het echte broers.”

RTL Boulevard heeft de broers om een reactie gevraagd. “Dave zegt dat hij in principe al zijn hele leven ruzie heeft met zijn broer, maar ze maken het ook altijd weer goed.”

bron: Mediacourant