Ronald de Boer golft geld voor Foppe Fonds

Op de 4e editie van het Foppe Open golf & fundraisingevent werd er weer gegolfd voor het Foppe Fonds, dat zich inzet voor kinderen met een beperking voor wie sporten niet vanzelfsprekend is.

Er deden in totaal 29 teams mee. De golfbaan in Beetsterzwaag lag er prachtig bij, ondanks het frisse maar droge weer overheerste de warme sfeer. Gedurende de hele dag werd er fanatiek gespeeld en op twee plekken in de baan kon men zich wagen aan een golfchallenge waarbij mooie prijzen te winnen waren. Vele prominenten uit de topsportwereld hadden voetbaltrainer Foppe de Haan hun medewerking toegezegd, zoals oud-schaatsters Rintje Ritsma en Falko Zandstra, maar ook voetbalkopstukken Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Jurgen Streppel, Hans Vonk, Gerald Sibon, Erik Tammer en volleybalheld Reinder Nummerdor.

Aan het eind van de middag druppelden de teams weer binnen en werd er gezamenlijk gedineerd. Na de prijsuitreiking werd de dag afgesloten met het bekendmaken van de opbrengst van deze dag: 34.500,- euro.

fph9004