Rook

Ook als je wereldberoemd, beeldschoon en steenrijk bent, kan het weleens tegenzitten in het leven. Doutzen Kroes weet er alles van. Het koopcontract van haar nieuwe Gooise woonpaleis was nog maar net ondertekend of de rook kwam al uit haar oren. Vleermuizen gooien namelijk roet in het eten. De vliegende griezeltjes bezorgen de Friese beauty slapeloze nachten. Aangezien het een beschermde diersoort betreft, kunnen de bouwvakkers die ze had ingehuurd niet aan de slag. Voorlopig zal zij met haar gezin in Amsterdam moeten blijven wonen, terwijl ze zo vurig had gehoopt deze zomer te kunnen verhuizen… Wat een domper op de feestvreugde.

Ligt de bouw bij Doutzen volledig plat, bij Tino Martin is die in volle gang. Hij heeft meer dan een miljoen euro op tafel gelegd voor een super-de-luxe villa waar ruimte genoeg is voor het complete Kinderen voor Kinderen-koor. En dat er binnenkort inderdaad kleine kindervoetjes door de villa van de volkszanger zullen rennen, is heel aannemelijk. Als we Tino spreken raakt hij namelijk in vuur en vlam als we hem vragen naar zijn babywens. ”Wij willen heel graag een kindje”, zo beaamt hij. Alles zit Tino Martin mee de laatste tijd, zijn carrière gaat als een malle. Een baby zou de klap op de vuurpijl zijn… Hopelijk gaat zijn babydroom niet in rook op. ”We hopen dat het lukt”, zo zegt Tino.

Robert Jensen werd het vuur vorige week na aan de schenen gelegd. Sinds hij flink uithaalde naar de nieuwe RTL-baas Peter van der Vorst, kneep Jensen hem wel even. Gefluisterd werd namelijk dat Petertje niet zo in zijn nopjes was met de beledigingen van Jensen en hem zou willen ontslaan. Gelukkig loopt het met een sisser af; de nieuwe baas van RTL heeft verklaard dat Robert mag blijven.

Hans Klok daarentegen, die vertrekt. Hij gaat wonen en werken in Las Vegas. En natuurlijk, zijn rookmachine gaat gewoon mee…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie