Rotsvast

’Radar’-presentatrice Antoinette Hertsenberg heeft een heilig geloof in vasten. Twee dagen niet eten, of alleen ’s ochtends een beetje, geeft ons lichaam een verjongingskuur, zo stelde Antoinette bij talkshow ’Pauw’. Mogelijk zijn op die manier hart- en vaatziekten te voorkomen, en zelfs kanker, zo beweerde zij. Dat Antoinette het vastendieet zo publiekelijk bejubelde is bij twee artsen helemaal in het verkeerde keelgat geschoten. De dokters dienden een klacht in: Antoinette wekt valse hoop en verspreidt ongefundeerde informatie, zo vinden de medisch deskundigen. Dat dit een staartje zal krijgen, dat staat volgens velen vast.

Wat ook een vaststaand feit is, is dat Michaëlla Krajicek eindelijk weer gelukkig is. De tennisster heeft moeilijke tijden achter de rug. Na haar echtscheiding werd ze depressief. ”Al het levensgenot was weg”, vertelt Michaëlla over die donkere periode. Ze zat zo in de put dat ze vaak geen hap meer door haar keel kreeg. ”Dan kwam ik op de training en had ik na twintig minuten het gevoel dat ik ging flauwvallen.” Maar vanaf het moment dat Jesse haar leven binnen kwam wandelen, ging de zon weer schijnen. Ze is apetrots dat hij haar vriendje is; de sportvrouw is tot over haar oren verliefd. De depressie ligt ver achter haar, Michaëlla staat weer vast in haar schoenen. Met Jesse aan haar zijde kan ze alles aan.

Net als Marco en Leontine Borsato. Een slippertje kreeg het koppel niet klein. Ook andere beroemde paren hebben bewezen dat hun liefde wel tegen een stootje kan. Zowel René als Natasja Froger hebben naar eigen zeggen weleens buiten de pot gepiest. Maar ook dit powerkoppel heeft de storm doorstaan. Hun liefde staat nog altijd als een huis, het vertrouwen in elkaar is rotsvast.

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur

 

foto Sylvie: Instagram