roxeanne-hazes

Roxeanne Hazes gaat Nederlandse Glow Up presenteren

Goed nieuws voor alle make-up fans: Videoland komt met dé zoektocht naar het grootste make-up talent van Nederland. In ‘Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star’ gaan juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus de kandidaten een spiegel voorhouden en het kaf van het koren scheiden. Roxeanne Hazes (28), zelf een enorme make-up liefhebber, gaat het programma presenteren.

“Toen ik werd gevraagd of ik Glow Up wilde presenteren, twijfelde ik geen moment”, zo zegt Roxeanne erover. “Ik heb zo veel bewondering voor deze kunstvorm en experimenteer zelf ook graag op het podium met mijn looks. En het is een eer om samen met Nikkie en Pernell dit programma te mogen maken.” 

In Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star nemen tien kandidaten het tegen elkaar op om vijftienduizend euro en een talentencontract bij de beroemde agency House of Orange te winnen. Het is aan de talenten om alles uit de kast te halen en zichzelf elke aflevering opnieuw te bewijzen. En dat doen ze dus niet voor de minsten: koningin van de make-up NikkieTutorials én make-up artist Pernell Kusmus beoordelen de boel, samen met een wisselend gastjurylid. 

Beeld: Instagram