Ruud De Wild Olcay Gulsen

Ruud en Olcay gaan samen nieuw radioprogramma maken

Radio-dj Ruud de Wild (51) en modeontwerpster Olcay Gulsen (40), die nu al een tijdje een stel zijn, gaan samen een radioprogramma maken. Dat maakte de KRO-NCRV dinsdag bekend. De twee gaan de strijd met elkaar aan tijdens ‘Wild in het weekend: Ruud vs Olcay’. Vier vrijdagen lang gaat het stel de strijd aan tijdens diverse spelletjes. De eerste uitzending is 6 november om 16.00 uur te horen op NPO Radio 2.

Iedere week strijden er twee BN’ers met de twee mee. In de eerste uitzending, op vrijdag 6 november, zullen Nick & Simon te gast zijn. Ze nemen ieder plaats in één van de teams. Met het programma wordt er geld voor het goede doel ingezameld. De strijd zal tussendoor ook door Ruud en Olcay via social media gedeeld worden.

Het idee voor het radioprogramma ontstond toen Olcay eerder dit jaar in thuisquarantaine moest: “We waren tot elkaar veroordeeld”, vertelt Ruud. “We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen. Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme relatietest aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer.”