Seksplatform Goedele gaat goed

Het educatieve seksplatform van seksuologe Goedele Liekens is in zijn lanceringsweek door het dak gegaan. Met meer dan 1,4 miljoen paginaweergaven mag er terecht van een groot succes gesproken worden. Dit succes bevestigt vooral de nood aan open communicatie over seks. Seks is immers de smeerolie van een relatie. En hoewel over seks spreken vaak in een taboesfeer ondergedompeld wordt, is er wel degelijk een grote vraag naar educatieve content en een duidelijke `destination`. Bezoekers consumeren gemiddelde 6 artikels per keer. Meer dan 50% zit in de leeftijdcategorie 18-45.

Ook het eerste seizoen van Goedele`s Sexclass over orale seks doet het zeer goed. Alle afleveringen worden naar hartenlust gestreamd (8TB oftewel 8000GB tot nog toe) en de mailbox van Goedele.com loopt sinds de lancering vol met persoonlijke vragen na het zien van de praktische tips. Overigens hebben bijna evenveel mannen als vrouwen de video Sexclass gekocht. Enkele reacties van kijkers:

–          Tahnee: “Ik kreeg Goedele’s Sexclass cadeau van mijn beste vriendin! Mijn vriend zal haar eeuwig dankbaar zijn ;-)”

–          Stéphanie: “Ik besef nu pas dat ik mijn eigen lichaam toch nog niet zo goed kende als ik dacht!”

–          Bram: “Hadden we dit maar gehad toen we jong waren!”

 

Als uitsmijter nog enkele pikante details:

–          Doet anale seks pijn? is het populairste artikel tot nog toe

–          Slikken of spuwen? en Must-try standje soixante-huit komen op 2 en 3

–          50% van de bezoekers kijkt met zijn smartphone (onder de lakens)

 

Over Goedele.com:

Goedele.com is hét online platform waar Europa’s bekendste seksuologe Goedele Liekens uitgebreid tips geeft voor een beter liefdesleven. En het blijft niet bij uitleg alleen! Met levensechte getuigenissen én demonstraties leer je hoe jij en je partner elkaar nòg beter kunnen verwennen.

Gerelateerde artikelen