Seniorenflat

Velen vonden het een kansloze actie van de 66-jarige Patricia Paay om een relatie aan te knopen met een jongen die nog geboren moest worden op het moment dat ze trouwde met Adam Curry. Maar ach, Maurice is inmiddels 26 jaar en dus volwassen, hij heeft een vaste baan en weet Patricia nu al maanden te boeien. Een kind kunnen we Maurice niet meer noemen. Dat zou je tenminste denken. Maar de automonteur blijkt niet alleen professioneel met vierwielers bezig te zijn, ook na werktijd liet hij in de seniorenwoning van La Paay meer dan eens zijn speelgoedkarretjes door de kamer scheuren.

We nemen aan dat Patricia niet echt in hogere sferen raakte door deze kleuterhobby en dus doet de toyboy met pijn in zijn hart via Marktplaats afstand van zijn autootjes. Voor 40 euro maakt u hem los en heeft hij zijn handen na werktijd weer volledig vrij voor zijn vriendin… Zeker nu La Paay kwakkelt met haar gezondheid kan ze wel wat extra aandacht gebruiken. Ze dacht afgelopen week dat haar laatste uur geslagen had. ”Ik dacht dat ik stikte en wilde een ambulance bellen.” Zover kwam het gelukkig niet. De twee geliefden kunnen weer opgelucht adem halen.

Net als Milika Peterzon en haar partner Jurgen; de tv-tuinman heeft als een leeuw over de presentatrice gewaakt na haar hersenbloeding. Jurgen heeft alles laten vallen om zijn Milika weer op de been te helpen; ook zijn baan. Financieel zijn het momenteel zware tijden voor hen. Mocht het qua inkomsten echt helemaal misgaan, dan kunnen ze altijd Astrid Joosten om hulp vragen; zij trekt zich het lot van de minderbedeelden enorm aan zo bleek afgelopen week.

Of Astrid ook medelijden heeft met Jan Slagter, betwijfelen wij. Jan heeft er een beetje een potje van gemaakt door zijn vermeende relatie met de 30-jarige dochter van Jan Marijnissen. Het leeftijdsverschil schiet bij velen in het verkeerde keelgat. René van der Gijp stak in ’Voetbal Inside’ al de draak met Slagter en zijn jonge blom. ”Het is ook wel vervelend als je op je dertigste al in een seniorenwoning woont, of niet?”

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie

Gerelateerde artikelen