simon-annemarie-keizer

Simon Keizer en zijn AnneMarie verwachten hun tweede kindje

Babynieuws voor zanger Simon Keizer (37) en zijn vrouw AnneMarie (36): ze verwachten hun tweede kindje. Dat deelden ze met een mooie foto op social media. ‘Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar’, schrijft AnneMarie bij de foto. Op het familiekiekje is te zien hoe hun dochtertje Kiki een foto van een echo vasthoudt, terwijl het stel elkaar kust….

Babynieuws voor zanger Simon Keizer (37) en zijn vrouw AnneMarie (36): ze verwachten hun tweede kindje. Dat deelden ze met een mooie foto op social media.

‘Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar’, schrijft AnneMarie bij de foto. Op het familiekiekje is te zien hoe hun dochtertje Kiki een foto van een echo vasthoudt, terwijl het stel elkaar kust. Het plaatje is gemaakt op het Spaanse eiland Ibiza. 

Het stel vertelde vorig jaar in hun eigen podcast Ik & Simon nog openhartig over hun toekomst. Zo kregen de twee vaak de vraag of ze nog een tweede kindje zouden willen. “Het kan veel pijn doen bij mensen. Het kan een heel pijnlijke vraag zijn”, aldus AnneMarie. Simon vindt het prima als mensen het vragen, maar noemt het wel een beetje ‘ondoordacht’. 

Beeld: Instagram