Slippertje

Het lijkt soms wel alsof overspel voor BN’ers de gewoonste zaak van de wereld is. Met gemak hoppen sommige sterren van het ene in het andere bed. Natasja Froger maakt er bijvoorbeeld geen geheim van dat ze om aandacht vroeg bij een andere man in de tijd dat haar echtgenoot René Froger vooral erg met zichzelf bezig was. Natasja wilde weten hoe het leven zou zijn met een man die niet in de spotlights stond. Haar gescharrel met een ander bleek uiteindelijk toch niet te zijn wat ze zocht. Samen met René heeft ze gevochten voor hun huwelijk, met succes. Helaas geldt dit niet voor alle BN’ers die een slippertje hebben gemaakt, de meesten zagen hun relatie sneuvelen.

Estelle vroeg de scheiding aan daags nadat ze Ruud Gullit in haar eigen bed met een andere vrouw aantrof. En Wendy van Dijk zag zich genoodzaakt om haar huwelijk met Xander de Buisonjé af te blazen toen bleek dat hij zijn pantalon in meerdere slaapkamers aan de kapstok had gehangen. Ook voor Connie Witteman luidde het vreemdgaan van haar ex-man uiteindelijk een scheiding in. Nu heeft Connie een man die haar wel trouw is.

Patty Brard heeft haar portie ontrouw ook wel gehad. Haar huwelijk met Ron Brandsteder liep stuk door overspel. Het stel was amper een jaar getrouwd toen Patty op een dag vroeger dan afgesproken thuiskwam. Ron was duidelijk niet blij met haar komst. Sterker nog, hij weigerde zijn toenmalige echtgenote binnen te laten. Toen Patty met een woeste blik door het raam gluurde, zag ze twee witte pumps staan die overduidelijk niet van haarzelf waren. Het betekende het einde van hun huwelijk. La Brard geniet tegenwoordig, slanker en gezonder dan ooit, van het leven met haar lieve man Antoine. Patty, die van haar hart nooit een moordkuil maakt, vindt rust bij hem. Het enige slippertje wat er nog gemaakt wordt in huize Brard is zo nu en dan een ’slip of the tongue’ van de goedgebekte Patty…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie