Rachel Hazes

Social media

Een beetje ster heeft natuurlijk een eigen Instagram-account. Fans kunnen hier het wel en wee van hun idool volgen. Maar helaas maken ook haters geregeld van de gelegenheid gebruik door louter bagger-berichten te plaatsen onder een vrolijk kiekje van een BN’er. Rachel Hazes kan gerust tegen een stootje, maar wat sommige mensen op social media schrijven, dat gaat zelfs haar te ver. ”Ik ben wel heel blij dat ouwe Dré dat social media niet meer heeft meegemaakt”, vertelt Rachel ons. ”Kijk, ik ben nog redelijk rustig, maar bij André waren er denk ik wel gewonden gevallen.” In haar nieuwe biografie vertelt Rachel eerlijk over haar leven. ”Ook ik heb een rebelse periode gehad, ik heb dingetjes gedaan die niet de schoonheidsprijs verdienen.”

Volgens zijn ex-man gaat Rogier Smit ook door een nogal rebelse periode. Al omschrijft de keurige Frank Jansen (74) dit als ’jeugdig enthousiasme’. Dat Rogier graag feestend door het leven gaat, heeft hun huwelijk volgens Frank de das omgedaan. De twee mannen wonen nu gescheiden en dat bevalt beiden zo op het oog prima. Op Instagram plaatst Rogier geregeld foto’s van zijn nieuwe huis, dat hij volgens zijn ex beeldig heeft ingericht. Ook al leven Frank en Rogier niet meer samen, ze kunnen nog altijd goed met elkaar door een deur. RTL-baas Peter van der Vorst kan dan ook opgelucht ademhalen; hun breuk staat een nieuw programma niet langer in de weg. Frank en Rogier komen terug op de buis, samen!

Ook van de Meilandjes kunnen we weer volop genieten. Op social media laat Martien weten: ”Vanaf 1 maart zijn we weer twee keer per week op SBS6 te zien.” Wie zeker gaat kijken, is Patricia Paay. Zij is immers dol op de bekende familie. Paay is populairder dan ooit. Sinds ze haar Instagram-account nieuw leven heeft ingeblazen kan Patries rekenen op bijna zestigduizend volgers. Wow, applaus voor deze 71-jarige influencer!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen