Sonja Bakker

Sonja Bakker en Barry definitief uit elkaar

Waar Sonja Bakker en Barry van Suijdam elkaar begin dit jaar na een grote ruzie weer hadden gevonden, is de relatie nu toch echt voorbij.

De bom zou volgens insiders gebarsten zijn op Ibiza, toen het stel daar enkele weken geleden samen was.

Eind november ging het al mis tussen Sonja en Barry. Volgens de dieetgoeroe had die ruzie alles te maken met het overlijden van haar vader afgelopen juli. “Ik ga anders met verdriet om dan Barry. Ik keer in mezelf, terwijl hij alles wil bespreken. Als ik aangeef niet te willen praten, voelt hij zich buitengesloten”, vertelde Sonja onlangs in een interview met Beau Monde. De ruzie ontstond doordat Barry verbaal ‘niet leuk’ tegen haar was. “Bokito-gedrag. Omdat hij een grote man is, komt dat dreigend over. Ik was emotioneel, zat midden in een rouwproces, daarom kwam het nog tien keer harder bij me binnen.”

Begin januari vertelde Barry exclusief aan Weekend er alles aan te doen om het goed te maken met zijn Sonja: hij zou in agressietherapie zijn gegaan en dat werkte goed. Het stel woonde zelfs weer samen in Sonja’s huis op Ibiza. “We zijn van plan te blijven tot de scholen weer opengaan”, liet de dieetgoeroe toen weten. “Als ik de beelden zie van die rellen in Nederland, lijkt dit me een goede keuze. In Nederland lijkt het wel burgeroorlog. Mijn hart gaat uit naar alle ondernemers die getroffen worden. Je bijt al op een houtje en dan wordt ook nog eens je winkel geplunderd.” Toch bleek dat ook het Spaanse eiland hun relatie niet kon redden: Barry is alleen teruggevlogen naar Nederland. Sonja kwam enkele dagen later terug.