Spaanse politie laat Lil’ Kleine vrij

Rapper Lil Kleine is maandagmiddag vrijgelaten door de Spaanse politie. Dat heeft zijn advocaat Nienke Hoogervorst bevestigd aan Shownieuws na berichtgeving van De Telegraaf.

De rapper werd maandagochtend in handboeien door de politie naar de rechtbank gebracht waar hij werd voorgeleid aan de rechter.

Zijn vriendin zou bij de politie aangifte hebben gedaan van een aanval in de hotelkamer. Jaimie Vaes zei door haar partner te zijn geslagen, maar geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Ook zou hij haar smartphone hebben vernield. De aanhouding van Lil’Kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest.

Bronnen vertelden aan het weekblad Privé dat Jaimie, met wie Lil Kleine zoontje Lío deelt, gewond en bebloed de lobby van het hotel waar het koppel verblijft in kwam rennen. Haar kleding zou zijn gescheurd en hun hotelkamer is naar verluidt vernield. Een receptionist zou de politie hebben gewaarschuwd.

Reactie management

Shownieuws heeft om een nieuwe reactie van zijn management gevraagd, maar zij blijven bij de reactie van zondag. NAMAM, het management van de rapper, liet zondag in een reactie aan Shownieuws weten dat er inderdaad iets is voorgevallen tussen het stel: “Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat.”

bron: Shownieuws/foto: Instagram