Roxeanne Hazes Insta

Tranendal

Na een helse tijd kan Connie Witteman eindelijk weer lachen. Haar zoon Marvin heeft het ziekenhuis – waar hij op een gesloten COVID-afdeling lag – tot haar grote vreugde verlaten. De bezorgde moeder heeft ongetwijfeld een traantje weggepinkt tijdens zijn heftige ziekbed. Zeker toen Marvin op de IC lag, was Connie de wanhoop nabij. Maar nu het elke dag wat beter met hem gaat, is de opluchting groot. ”Blij en dankbaar”, zo omschrijft de diva haar gevoel. Rox Hazes is momenteel verre van blij. Sterker nog, ze is woedend! Dat de makers van de documentaire ’Kleine Jongen’ tegen haar wil privébeelden van haar overleden vader hebben uitgezonden, heeft Rox als kwetsend ervaren. ”Het doet pijn.”

Moeder Rachel en broertje André hebben wél hun medewerking aan de docu verleend. Zo verdrietig als Rox is, zo blij is Rachel met de documentaire. De weduwe juicht het toe dat ook de vrolijke en ondeugende kant van haar overleden man eens wordt belicht. ”Ik denk dat Dré nooit echt volwassen is geworden, dat altijd die kleine jongen in hem is blijven hangen. Altijd in voor gekkigheid.” Rachel mist André nog elke dag. Toen Jeroen van der Boom in ’Hoge Bomen’ een lied over haar liefde voor Hazes zong, brak Rachel. Hoe ze ook probeerde haar tranen te deppen, de waterlanders bleven maar stromen.

Rachel is zeker niet de enige BN’er die voor het oog van de camera heeft gehuild. Ook Marco Borsato liet zijn emoties de vrije loop, hij snikte onlangs bij Linda de Mol. Zijn collega Gordon huilde op tv toen het over ouderen ging. Patty Brard hield het niet droog toen ze een fotowedstrijd won en Maan had een minutenlange huilbui in ’Beste Zangers’. Wesly Bronkhorst houdt zijn verdriet liever privé. Maar hij zal ongetwijfeld in stilte een traantje hebben weggepinkt toen zijn relatie vlak na de geboorte van zoontje Rijk spaak liep. Party sprak de zanger over zijn liefdesbreuk. ”Als het niet werkt, kun je beter stoppen”, aldus de zanger met die kenmerkende Amsterdamse snik in zijn stem.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram