Stiekem

0

Een beroemdheid heeft er soms baat bij om bepaalde privézaken onder de pet te houden. Een vermomming, om priemende ogen van nieuwsgierigen te ontlopen, kan dan uitkomst bieden. Zo kan ik me voorstellen dat Máxima een keer ongegeneerd een marktje wil pakken en haar wereldberoemde hoofd bedekt met een pittig zwart bobline-pruikje. Ook voor hunk Waylon zou ik nog begrip hebben als hij zich zou vermommen alvorens hij bijvoorbeeld een ietwat gênant bezoekje aan een soa-kliniek zou brengen. Dat is namelijk niet het moment dat je een horde gillende tieners achter je aan wilt hebben. Ook voor wereldsterren als Beyoncé en Lady Gaga alle begrip als ze hun immense schare fans een loer willen draaien.

Maar Rob Geus? Die zag ik niet aankomen. Toch vond onze keukeninspecteur het nodig om de ziekenhuisbezoekjes aan zijn vrouw vermomd af te leggen. Onze Rob wandelde stiekem met hoedje en plaksnor via de achterdeur het ziekenhuis in, bang als hij was dat men hem daar zou zien. Wat had hij dan te verbergen, wat mocht absoluut niet uitlekken? Hij en zijn vrouw probeerden zwanger te worden via ivf. Dat dit is gelukt, bewijzen de leuke foto’s die wij deze week van de familie Geus hebben gemaakt. Zonder hoedje en plaksnor poseert de trotse vader. Geen enkele reden meer om stiekem te doen.

Rond het huwelijk van Connie Witteman en haar partner Eugène van Dun hangt daarentegen nog wel een waas van mysterie. Connie heeft al eerder aangegeven geen pottenkijkers op haar bruiloft te willen hebben. Het zou ons niets verbazen als ze ergens op een tropisch eiland al stiekem getrouwd is. Ver buiten het zicht, gewoon lekker samen. Zanger Jan Smit staat normaliter maar wat graag in de spotlights. Maar als hij babbelt met een leuke meid, dan doet hij dat liever ongezien. Het verhaal gaat dat Jan dingen zou doen die niet passen bij een getrouwd man. Zou hij daar een hoedje en grote plaksnor bij dragen? Daar ben ik stiekem nou benieuwd naar…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.