Dutch Valley

Stoppen!

We hebben onrustige showbizzweken achter de rug. Een gigantische seksrel en abrupte ontslagen van BN’ers waren schering en inslag. Bij rockster Anouk sloegen de stoppen door toen de wanstanden bij ’The Voice’ aan het licht kwamen. Ze nam per direct ontslag. Jeroen Rietbergen legde zijn
werk neer nadat hij had opgebiecht zich te hebben misdragen op de werkvloer. Voor Ali B en Marco Borsato lijkt er eveneens geen rode stoel meer beschikbaar te zijn bij ’The Voice’. Radiozenders hebben aangegeven te stoppen met het draaien van de muziek van Marco en Ali.

Lange Frans vindt het bespottelijk dat deze radioboycot voor zijn rap-collega zo groots werd aangekondigd. Frans vertelt aan Party: ”Ze draaiden de muziek van Ali sowieso al nooit. Ze moeten niet zo hypocriet doen.” Alhoewel Frans het vermeende misbruik afschuwelijk vindt, leeft hij toch met Ali mee. De geruchten dat de ooit zo populaire knuffelkont zou kampen met een drugsverslaving, raken Lange Frans. Frans is zelf jarenlang verslaafd geweest aan drank en drugs, maar gelukkig is hij nu al jaren clean ”Ik gebruik al vier jaar geen harddrugs meer.” Ook is hij gestopt met alcohol.

Iets wat volkszanger John de Bever ook dapper een maand heeft geprobeerd. Wat die alcoholvrije weken John hebben gebracht? ”Ik had meer energie en sliep goed.” Wie ook weer als een roosje zal slapen, is Tineke de Nooij. Ze heeft eindelijk de knoop doorgehakt: Tineke is gestopt met haar radiowerk. Met een prachtige carrière en een lintje op zak wil Tineke mooie reizen gaan maken. Ze is tachtig en weet dat het leven eindig is. Of ze bang is voor de dag dat het leven voor haar stopt? ”Nee, absoluut niet. Maar ik wil niet dramatisch aan mijn einde komen.” Wie wel met gevoel voor drama afscheid heeft genomen, is Doutzen Kroes. Ze is haar modellenwerk helemaal zat. Doutzen: ”Ik wil niet meer bijdragen aan die corruptie. Ik stop ermee!”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Brunopress

Gerelateerde artikelen