L Homo Jubileum Editie

Storm

’Herfst, herfst, wat heb je te koop? 1000 kilo bladeren op een hoop. En wat nog meer? Zakken vol met wind.’ Zo gaat een bekend kinderliedje dat typerend is voor het beeld dat men heeft van de herfst. In het najaar spreekt het KNMI namelijk geregeld over een ’herfststorm’. Niet alleen op straat waait het momenteel vaak wat harder, maar ook in de showbizz raast hier en daar een flinke storm. Zo heeft Linda de Mol een frisse wind door haar vriendenboekje laten waaien; Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens staan er niet meer in. Dat Chantal en Beau haar programma’s hebben ’afgepakt’ en daar geen greintje spijt van lijken te hebben, is in huize De Mol niet goed gevallen. ”We laten ons niet de wet voorschrijven door Linda”, snauwde Beau vijandig. In het verleden konden de tv-kakker en Linda het altijd goed met elkaar vinden, maar die warme band is nu dus behoorlijk bekoeld.

In het leven van Marco Borsato heeft de afgelopen maanden ook een allesvernietigende storm geraasd. De hitzanger kampt nog altijd met een burn-out. Ook het verdriet om zijn scheiding is nog niet gesleten. Gelukkig gaat het Marco zakelijk wel voor de wind. De cijfers van zijn bedrijven liegen er niet om. Nu maar hopen dat de zon op alle vlakken weer snel voor Borsato gaat schijnen.

Achter de schermen bij ’Shownieuws’ lijkt momenteel sprake te zijn van een complete zonsverduistering nu Albert Verlinde keihard in de steek is gelaten door zijn naaste collega’s. Het moet pijnlijk voor Albert zijn geweest dat hij in zijn burenruzie met Connie Witteman niet hoefde te rekenen op enig medeleven van zijn ’Shownieuws’- maatjes. Patty Brard maakte gehakt van de showbizzdeskundige. Albert zal hier niet blij mee zijn geweest, de collegialiteit lijkt als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen. Maar ach, overal is weleens wat. Zonder wrijving geen glans, zullen we maar zeggen. Ook deze storm waait vast weer over.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen