Suppen met de vriendin van Tim Douwsma

Elske Wind is de vriendin van Tim Douwsma. Ze is momenteel ongeveer halverwege haar zwangerschap. Een paar weekjes terug gaf ze in Party antwoord op de vraag of ze echt geen risico loopt door tijdens haar zwangerschap nog te suppen. Om eventuele op- en aanmerkingen voor te zijn, vertelde Elske ons dat ze goed nadenkt over wat ze wel en niet doet.

”Ik sup al tien jaar en ik voel me zó zeker op de plank, dat ik er alle vertrouwen in heb. Natuurlijk zal ik op een gegeven moment ophouden, maar nu kan het af en toe nog prima. Het is me ook niet afgeraden door de verloskundige, je moet naar eigen gevoel en inzicht handelen. Ik kijk bovendien goed uit met afstand houden en zo. Er moet natuurlijk niet iemand lelijk tegen mij aan vallen door een onverwachte uitwijkmanoeuvre. Ik pas echt wel goed op.”

Tim Douwsma_Elske Wind

Wie in Friesland woont of er eens op vakantie gaat, kan gerust een lesje volgen bij de SIP-school van Elske, kijk maar eens op deze Facebookpagina .

SUPPEN
Bij Stand Up Paddle boarden sta je op een groot surfboard waarbij je door middel van een peddel voortbeweegt. Sup Centre Fryslân verzorgt een supergezonde activiteit waarbij je lekker actief bezig bent in een mooie omgeving. Suppen is toegankelijk voor jong en oud, en makkelijk te leren.