Televisie

In een interview bekende Wendy van Dijk onlangs dat ze zichzelf tot een van de grootste tv-sterren rekent. Samen met Chantal Janzen en Linda de Mol behoort Wendy, volgens Wendy, tot de Grote Drie van ons land. Lange tijd was dit inderdaad het geval, maar sinds haar man Erland Galjaard vertrok als RTL-baas en zijn vrouw niet meer naar voren kon schuiven als er grote klussen voor de zender te vergeven waren, lijkt Wendy’s ster plotseling ook dalende… Met haar show ’This Time Next Year’ heeft Wendy een regelrechte flop te pakken. Het publiek lijkt haar de rug toe te keren en dit moet pijnlijk zijn voor de vrouw die zo gewend is om het ene succes aan het andere te rijgen. De showbizz is nou eenmaal keihard.

Dit weet Bridget Maasland als geen ander. Maar Bridget gaat niet in een hoekje zitten wachten tot het televisiedoek voorgoed voor haar fraaie neusje valt. Welnee, de blonde beauty pakt de koe bij de hoorns. Ze zit weer in de schoolbanken. Bridget volgt een studie Regie. Ze laat de tv-bazen niet haar leven regisseren, maar neemt zelf het voortouw. Mocht haar werk bij RTL ooit stoppen, dan heeft Bridget een vangnet. Kijk, dan heb je pit!

Nog iemand met ballen: Ellie Lust. Zij verliet onlangs de politie om zich volledig op televisie te kunnen storten. Het leven in de spotlights bevalt Ellie wel. Al is een baan in de showbizz geen garantie voor een gelukkig leven. Neem Barrie Stevens. Jarenlang was hij te zien op de buis. Iedereen hield van Barrie. Maar ook voor de Britse lieverd hield het showbizzfeest van de ene op de andere dag op. Barrie stond er plots alleen voor. Elke dag voelde hij de eenzaamheid knagen. Tot dit jaar. Samen met Olcay Gulsen, Gerard Cox, Willibrord Frequin en Peter Faber maakte Barrie de reis van zijn leven. Een reis die ik al weken met veel plezier volg. Barrie is back, de televisiester straalt weer als vanouds! RTL is zijn redding geweest, hij is niet meer eenzaam. Beter laat dan nooit, lieve Barrie

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen