Julius Jaspers

Topchef Julius Jaspers naar Club Hart

Het menu van het Amsterdamse Club Hart komt onder auspiciën van topchef Julius Jaspers te staan. De bekende kok van televisieshows als Topchef en schrijver van vele succesvolle kookboeken gaat niet alleen het menu samenstellen, maar zal ook regelmatig persoonlijk aanwezig zijn. Met een vaste keukenbrigade wil hij de gasten van Club Hart Live een heerlijke avond geven. ‘Ik vind het geweldig wanneer er mensen opstaan die juist in deze tijd een club openen waar je als publiek kan genieten van live entertainment en lekker eten,’ zegt Julius Jaspers. ‘Met een fantastisch team, de keukenbrigade, zullen wij onze gasten iedere avond culinair verwennen. En bovendien zal ik zelf regelmatig aanwezig om een oogje in het zeil te houden.’

Julius Jaspers is een bekende naam in de culinaire wereld. In de afgelopen jaren heeft hij een kleine twintig kookboeken geschreven en was hij drie jaar lang te zien in de televisieprogramma’s Topchef en Masterchef.

In juli opent het nieuwe Club Hart Live, gevestigd in een Amsterdamse Tv-studio, haar deuren voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy. Artiesten als VanVelzen, Ruben Hein, Najib Amhali, 3JS, Edsilia Rombley, Dominic Seldis en vele anderen gaan hier weer het podium op om Nederland ouderwets te entertainen. Naast het bijwonen van de intieme liveshows in Club Hart Live is het ook mogelijk om samen met vrienden deel te nemen aan de concerten via een online livestream. De kaarten voor de onlinestream zijn vanaf vandaag te koop.

Voor deze avonden, waarbij tevens TV-crew aanwezig is voor registratie van de shows, zijn 100 VIP-plekken beschikbaar. Uiteraard is Club Hart helemaal “COVID-19 proof” en georganiseerd volgens de regels van het RIVM. Gasten kunnen genieten van een geheel verzorgde VIP-avond met een eigen huis-DJ, shared dining van hoog niveau en zoals gezegd een topartiest.

Tickets voor het bijwonen bij de liveshows zijn nu te koop. Meer informatie en kaartverkoop: www.clubhart.live

Gerelateerde artikelen