toppers-kerstconcerten

Toppers cancellen kerstconcerten in Ahoy

De Toppers hebben de vier kerstconcerten die voor dit jaar op de planning stonden in de Rotterdamse Ahoy geannuleerd. De ontwikkelingen en onzekerheden rondom corona weerhoudt het muzikale viertal – Jan Smit, Jeroen van der Boom, RenĂ© Froger en Gerard Joling – ervan om de voorbereidingen te treffen, zo laten zij in een gezamenlijke boodschap weten.

“Veiligheid en gezondheid staan voorop en samenkomsten van grote aantallen mensen passen niet in de huidige samenleving, afstand houden is momenteel belangrijker en noodzakelijker dan ooit”, laten de Toppers weten. De kerstconcerten zijn verplaatst naar volgend jaar. “Ondanks de teleurstelling van dit moment kunnen wij niet wachten jullie allemaal weer welkom te mogen heten bij de komende editie Toppers in Concert Christmas Party of Next Year 2021.”

De al verkochte tickets blijven geldig voor de nieuwe concerten op 22, 23, 24 en 26 december 2021. “We hopen dat het goed met je gaat, je gezond bent en zowel privĂ© als zakelijk overeind blijft in deze bizarre tijd. Vanuit het diepst van ons hart wensen wij jullie alle kracht en gezondheid toe die nodig is”, sluit het kwartet af.

Beeld: Instagram