Familie Meiland Def

Toveren

De Meilandjes klaagden nog niet zo lang geleden steen en been… Door de coronacrisis zagen zij hun inkomsten tot het nulpunt zakken. Ze besloten, met pijn in hun hart, om alle boekingen te annuleren. De Meilandjes konden het, naar eigen zeggen, niet opbrengen om hun Franse kasteel geheel coronaproof te maken. Al snel ging het gerucht rond dat de populaire tv-familie richting faillissement ging. Maar niets blijkt minder waar.

Daar waar horecaondernemers bij bosjes omvallen sinds corona hun zaken snoeihard om zeep hielp, blijken de Meilandjes er financieel verrassend goed voor te staan. Ze hebben namelijk onlangs een enorm bedrag uit hun hoge hoed getoverd. De SBS6-sterren legden een half miljoen euro eigen geld op tafel voor hun schitterende woonboerderij in Hengelo. Leek de familie Meiland afgelopen lente nog op een houtje te moeten gaan bijten, ze blijken toch rijker te zijn dan we wellicht hadden verwacht. Hartstikke goééééd natuurlijk voor Martien, Erica en Maxime, maar het roept toch ook wat vraagtekens op.

Als Marco Borsato een toverstafje had, dan zou hij ongetwijfeld bepaalde acties uit het verleden ongedaan maken. Maar helaas is Marco geen magiër en moet hij nu zien te dealen met de keiharde realiteit. Namelijk dat zijn huwelijk voorbij is. Triest om het koppel zo verdrietig te zien bij het leeghalen van hun echtelijke woning. De trouwe Borsato-fans hopen vurig dat het ooit nog goed zal komen tussen Leontine en Marco. Het zou inderdaad fantastisch zijn als het passievuur tussen de twee als bij toverslag weer zou oplaaien. Maar de zanger kan helaas, net als wij allen, niet heksen. Toch zegt de romanticus in mij dat dromen soms echt uitkomen… Laten we dus hopen dat Marco nog een trucje in petto blijkt te hebben waarmee hij de magie tussen hem en Leontine weer terug kan toveren…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur