Sandra Ysbrandy

TV-kok Sandra Ysbrandy wil meer tijd voor gezin

Ze was één van de publiekslievelingen van ‘Expeditie Robinson’ dit jaar en vele kijkers baalden dat ze naar huis werd gestemd. Voor haar medekandidaten was tv-kok Sandra Ysbrandy een reddende engel, omdat ze met een pan op het vuur voortdurend iets van niets wist te maken. In Party 2 een fraai interview met haar, gemaakt door onze sterverslaggever Menno Smit. Hieronder alvast een voorproefje!

Sandra, wat voor jaar was 2021 voor jou?
Het afgelopen jaar is voor mij fantastisch geweest! Ik kan niet anders zeggen, haha. Aan het begin van het jaar speelde corona nog een grote rol, waardoor er niks meer doorging. Wat later in het jaar heeft 2021 door mijn deelname aan ’Expeditie Robinson’ een heel andere wending gekregen. Het is een enorme hectiek waar je dan in terechtkomt, maar supergaaf. Het was
een cadeautje.”

Voor het RTL 4-programma ’Expeditie Robinson’ reisde je af naar Kroatië. Op het onbewoonde eiland speelde corona geen enkele rol. Hoe heb je dat ervaren?
”Voordat we het onbewoonde eiland opgingen, zijn alle deelnemers echt maximaal getest. Wel vijf keer. Daarna zat je in een soort van bubbel en was alles zo ver weg. Heerlijk is dat geweest, want pas als je niet meer dagelijks met corona wordt geconfronteerd, besef je pas hoe vervelend het eigenlijk is.”

De rest van ons interview met Sandra staat deze week in ons mooie blad!

Foto: RTL