Tygo Gernandt2

Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond gecast voor Casanova’s

Filmopnames starten maandag 15 juni

Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond zijn toegevoegd aan de cast van de romantische komedie Casanova’s. Eerder werd bekend gemaakt dat Jim Bakkum de hoofdrol vervult. De film gaat over Bas (Jim Bakkum), een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover gaat om een datingcoach te ontmaskeren. 
Tygo kruipt in de huid van de charmante datingcoach Don Marco en Lieke speelt zijn innemende en intelligente assistent Roos. De filmopnames gaan 15 juni 2020 van start en Casanova’s is vanaf 8 oktober te zien in de bioscoop. 

Tygo Het gegeven van een datingcoach spreekt enorm tot de verbeelding. Iedere man is wel eens onzeker; zeker als het gaat om iemand versieren. Ik heb het script met plezier gelezen en heb ontzettend veel zin om volgende week na maanden eindelijk weer op een filmset te mogen staan.”

Lieke: “Roos sluit je meteen in je hart. Zonder teveel te verklappen, kan ik zeggen dat mijn personage een leuke twist bevat. Ik houd ervan om rollen te spelen waarbij het karakter zich gaandeweg ontwikkelt en kan niet wachten tot we met weer aan het werk mogen”.

Synopsis:
Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

Over de makers:
Casanova’s wordt geproduceerd door 2CFilm, die eerder succesvolle commerciële films produceerde waaronder Whitestar, Hartenstrijd, Hartenstraat en FissaDe regie is in handen van Jamel Aattache die in 2018 Zwaar Verliefd! regisseerde. Hij werkte vorig jaar al samen met Just Film Distribution en 2CFilm aan Whitestar, de populaire paardenfilm met Britt Dekker.

Just Film Distribution is bekend als distributeur van een grote verscheidenheid aan films van Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Hartenstraat, Homies, Jack bestelt een Broertje, Fashion Chicks en De Film van Dylan Haegens is Just Film Distribution (onderdeel van de Just Media Group) een van de succesvolste filmdistributeurs op dit gebied.

Casanova’s is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tygo Gernandt
Fotograaf: Inta Nahapetjan