Vallen

Vanaf het eerste moment dat hij de beeldschone Jaimie Vaes zag, viel hij als een blok voor haar. Lil‘ Kleine was nog maar vijftien toen hij oog in oog met de beauty stond, maar: ”Ik riep meteen dat ik met haar zou trouwen.” Van een huwelijk is het nog niet gekomen, maar wel zette het stel een bundeltje van liefde op de wereld. Hun zoon werd namelijk enkele weken geleden geboren en het smoorverliefde stel kan hun geluk niet op. Als Party de rebelse rapper spot in Amsterdam zien we een vertederend tafereeltje: Lil’ Kleine die zijn oogappeltje overlaadt met kusjes. Het gaat de Amsterdammer met de rappe babbel goed…

Dit in tegenstelling tot zijn collega Rob de Nijs. Die maakte onlangs en plein public een doodsmak van het podium. Het publiek zag hoe Rob zich maar moeilijk staande kon houden, nog net een zingende kreet eruit kon persen en vervolgens voor hun ogen van het podium viel. De volgende dag verzekerde Rob zijn fans dat het goed met hem ging, hij was bevangen geweest door de hitte. Toch zijn de zorgen om de 76-jarige zanger groot. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij tijdens een optreden is gevallen. Is het nog wel verantwoord voor Rob om het podium avond aan avond op te klimmen?

Tino Martin weet hoe zwaar dit kan zijn, ook hij holt van optreden naar optreden om zijn oude hit ’Jij Liet Me Vallen’ voor zijn grote schare fans te zingen. Tino is pas 35 jaar, dus die zien we niet zo snel van het toneel buitelen. Al kan ook hij natuurlijk beroerd worden. Dat bleek onlangs maar weer toen Tino een optreden tot zijn spijt moest annuleren. Enkele dagen later bleek zijn relatie te zijn stukgelopen… Tino is ziek van liefdesverdriet. ”We zijn er beiden kapot van”, zo laat hij geëmotioneerd weten. Zijn liefdessprookje met Kimberley is ten einde, het boek is uit. En dat doet pijn. Om tijdens zijn optredens weer het nummer ’Dat Ik Je Zo Zou Missen‘ te moeten zingen, zal hem ongetwijfeld de komende tijd zwaar vallen.

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur