Verjaardag

0

Ben je binnenkort jarig en van plan om je nieuwe levensjaar feestelijk in te luiden? Waarom nodig je dan niet je favoriete ster uit! Gewoon thuis, tussen de schuifdeuren… Daar staat-ie dan: je grote idool. Die megaster die je favoriete songs zingt, terwijl jij in je eigen woonkamer staat te nippen van een heerlijk huiswijntje. Klinkt dat als muziek in je oren? Stuur de uitnodigingen dan maar alvast de deur uit. Want de sterren komen met alle plezier bij jou over de vloer om een moppie te zingen, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Corry Konings klimt niet voor noppes op jouw keukentafel en ook Danny de Munk laat de geldmeter gewoon lopen.

Gordon heeft zijn microfoon, tot vreugde van sommigen, al enige tijd veilig opgeborgen. Al is Goor nog altijd niet vies van een feestje, hij zingt niet meer. Wel neuriet hij momenteel heel zachtjes wat zielige liefdesliedjes terwijl hij een traantje wegpinkt. Zijn hart is weer eens gebroken. Wat is dat toch met onze Gordon? Waarom gaat het altijd mis in de liefde? Wil hij te graag? Zijn de motieven van zijn lovers niet zuiver? Of valt er echt niet met de divo te leven? Hoe dan ook, het is treurig dat de man van wie hij zo idolaat was hem publiekelijk te kakken heeft gezet door hun relatie te ontkennen. Goor werd zelfs beticht van leugens en stalking.

Woest is zijn broer John: ”Mijn broertje is geen leugenaar!” Het heeft er alle schijn van dat er uit een verdrietige situatie toch nog iets moois komt voor Goor. Hij was gebrouilleerd met zijn broer, maar nu John voor hem in de bres springt, lijkt een verzoening tussen de gebroeders Heuckeroth weer goed mogelijk. En dat zou fijn zijn. Het is lief dat John zijn beroemde broertje met hart en ziel verdedigt. Het bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan. Het is Gordons kersverse ex-vriend aan te raden om voorlopig uit de buurt van big brother John te blijven. Doet hij dat niet, dan hebben we de poppen aan het dansen en is de knappe arts in opleiding vast nog niet jarig!

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.