Jessie Jazz Insta

Verontwaardigde Jessie Jazz bestookt met vragen: ‘Zwanger?!’

Volgers van Jessie Jazz Vuijk vragen zich massaal af of ze zwanger is. Het model plaatst op Instagram Stories enkele voorbeelden en vindt dat ze er echt iets van moet zeggen…

“Ja jongens, ik krijg allemaal berichtjes of ik zwanger ben,” zegt ze op het sociale medium in enkele filmpjes. “Ik wou dat even toelichten, omdat ik het best wel intens vind. Ik voel me helemaal niet aangevallen en word er niet onzeker van, maar ik wil wel even vertellen dat je hier mee moet uitkijken.”

De prachtige Jessie, die samen is met RTL-presentator Kaj Gorgels, vindt dat mensen het niet kunnen maken daar zomaar naar te vragen. “Er zijn heel veel mensen die zwanger proberen te raken of er wel heel onzeker van worden.” Zij gaan volgens het model zichzelf dingen afvragen, zoals ‘Vinden ze me dik?’ of ‘Ben ik te dik geworden?’.

Toch geeft ze nog even antwoord op de vragen van haar brutale volgers. “Nee, ik ben niet zwanger. Als dat wel zo is horen jullie het vanzelf. Kijk een beetje uit met wat je zegt, houd een beetje rekening met elkaar.”

Jessies vriend Kaj reageerde op zijn eigen Instagram op grappige wijze met een bewerkte foto waarop hij de gezichten van zichzelf en Jessie had geplakt.

Kaj Gorgels Insta

bron: Shownieuws

foto’s: Instagram

Gerelateerde artikelen