(Ver)zoenen

Patty Brard en Patricia Paay staan erom bekend niet op hun mondje te zijn gevallen. Als iets hen niet bevalt, dan krijg je lik op stuk van de dames. Dit veroorzaakte in de loop der jaren de nodige showbizzruzies met Paay en/of Patty in de hoofdrol. Ze dragen nou eenmaal het hart op de tong. Na zo’n beetje met iedereen die maar een beetje bekend was overhoop te hebben gelegen, verklaarden de dames elkaar in 2017 de oorlog. Patty liet in de media weten dat ze het seksfilmpje van Patricia walgelijk vond, een uitspraak die Paay met open mond aanhoorde. Het was het begin van een hysterisch potje moddergooien en een gigantische ruzie. Het leek nooit meer goed te komen tussen de diva’s. En toch weten Paay en Patty ons altijd weer te verbazen. Ze hebben elkaar namelijk en plein public weer in de armen gesloten. Paay vertelt ons alles over hun verzoening: ”Ik heb de eerste stap gezet, de kou is uit de lucht. Het is weer ouderwets gezellig tussen ons.”

Of het ooit weer dikke mik tussen Barbie en haar zingende vriend Jeffrey Lake zal worden, valt te betwijfelen. De twee hebben al het contact verbroken na een knallende ruzie. Barbie heeft hem als oud vuil gedumpt en dat doet de zanger zeer. ”Het voelt als stank voor dank. Ik steek geen energie meer in haar”, laat hij Party teleurgesteld weten. Jeffrey trekt zijn handen van de rebelse blondine af.

Net zoals Sylvie Meis in een grijs verleden haar vriendschap abrupt verbrak met Sabia. Dat de brunette haar toenmalige echtgenoot had verleid, ging Sylvie te ver. En dat Sabia een man als geen ander kan verleiden, bewijzen onze paparazzibeelden wel. Haar minnaar hapt gewoonweg naar adem als sexy Sabia hem een opzwepende lapdance geeft. Aan Sylvie denkt de brunette allang niet meer… Liever stort zij zich op haar nieuwe verovering. Een verzoening met haar oude vriendin? Ben je mal, Sabia is veel te druk met verleiden en zoenen! Tot volgende week! Chantal Braspenning Hoofdredacteur Kleur aan het leven Ben je mal, Sabia is veel te druk met verleiden en zoenen!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen