Vuurwerk

0

Nu het zonnetje zich al weer enige tijd niet meer heeft laten zien, de dagen kort, donker en vaak nat zijn, kijken veel mensen alweer verlangend uit naar het voorjaar. Worstelt u zich ook door de winterse dagen? Troost u, want u bent zeker niet de enige. Meer dan 500.000 mensen in Nederland hebben jaarlijks last van een winterdip. Dat we tegen het einde van het jaar lopen, helpt ook niet echt. December is nou eenmaal een hectische en peperdure maand voor velen. Maar het is ook de maand van familie, feesten, cadeautjes en vooral van heel veel eten. Vier elementen waar een mens gelukkig van wordt, ik wel in ieder geval. December is tevens de maand van terugblikken en de balans opmaken. Heeft het afgelopen jaar ons gebracht wat we hoopten?

Het antwoord van Sonja Bakker zal zijn: NEE! Van de een op de andere dag, zo leek het althans, trok Sonja de stekker uit haar huwelijk. Toedeloe Jan Reus, hallo vrijgezellenleven! Ook Patricia Paay had zich 2017 heel anders voorgesteld. Nooit had zij, en wij evenmin, kunnen denken dat ze zo in opspraak zou raken. Ongewild in een seksvideo te zien zijn, dat is niet iets waar je als vrouw je hele leven al van droomt. Patty Brard bruist weer van de energie sinds ze haar biezen pakte en emigreerde naar Ibiza. In de Spaanse zon een beetje lurken aan een glas champagne met wat tapas binnen handbereik, wie zou daar niet vrolijk van worden? De remedie tegen een winterdip!

Chef-kok Freek van Noortwijk weet daar vast alles van. Onlangs toog hij met zijn personeel naar het Spaanse Valencia. Er werd niet op een eurootje gekeken. Zit Freek zo goed in de slappe was, of zal zijn verloofde een duit in het zakje doen als het op grote betalingen aankomt? Zó oliebollendom zal Katja toch niet zijn? Al zou ze de eerste niet zijn die gekke dingen doet uit verliefdheid. Want de vlinders fladderen nog altijd flink in het rond in huize Schuurman. Als we de brunette mogen geloven zit hun relatie bepaald niet in een winterdip, maar is het in hun slaapkamer geregeld vuurwerk!

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.