Premiere My Fair Lady

Waardoor Imca Marina zich ongemakkelijk voelde…

Normaal gesproken vindt Imca Marina het niet erg om herkend te worden, maar toen ze onlangs op het Amsterdamse Rembrandtplein een kopje koffie wilde drinken, werd haar dit even te veel. Doordat zij voelde dat iedereen in het etablissement zijn of haar nek omdraaide en door de glazen deur naar haar keek, durfde Imca opeens niet meer naar binnen. ”Ik was me ineens bewust dat ik in een soort van uitzonderingspositie zat”, aldus Imca, die kan teren op een carrière van meer dan zestig jaar. Na een uur vertwijfeld door het centrum te hebben gelopen, nam de tachtigjarige zangeres het besluit om helemaal nergens meer naar binnen te gaan voor een drankje. Imca, die eigenlijk heel benaderbaar is, zegt in ’De Nederpodcast’ van NPO Radio 2: ”Ik heb mijn auto gepakt en ben naar huis gegaan.”

Gerelateerde artikelen