Carly Wijs Insta

Waarom Carly Wijs wel Instagram móest nemen…

Voor Carly Wijs geldt dat zij pas sinds kort regelmatig op Instagram iets plaatst. Dat de vijfenvijftigjarige actrice, die in de dramaserie ’Divorce’ de rol van Tamar Mändelbaum speelde, eerder niets van social media moest weten, komt omdat zij zich er niet prettig bij voelde. ”Ik voel me stom als ik zeg: ’Kijk, hier een foto van mij in een mooie jurk!’”, vertelt Carly in ’Margriet’. Waarom Carly ondanks haar afkeer Instagram toch omarmd heeft, komt omdat zij daar als het ware tot verplicht werd. ”Op een gegeven moment zei een producent: ’Je moet Instagram nemen, anders kiezen we voor een actrice met meer volgers.’ Sindsdien post ik regelmatig iets, maar wel zo glamourloos mogelijk. Zonder make-up, zonder filter, over de meest alledaagse dingen”, doet ze uit de doeken.

Carly Wijs Insta2

Foto’s: Instagram

Gerelateerde artikelen