Waarom Chantal geen botox mag van Leco…

Chantal Janzen snapt wel dat veel mensen naar de botox en fillers grijpen. Haar visagist Leco van Zadelhoff is daar alleen duidelijk geen voorstander van…

“Geen botox en geen spuitjes voor jou?” vraagt een verslaggever van RTL Boulevard aan de presentatrice, zo is te zien op social media. “Nee,” zegt Chantal duidelijk. “Ik kreeg vanochtend de legendarische zin van mijn zoontje: ‘Kijk, is kapot’. Hij bedoelde mijn frons.”

Chantal zegt dat deze woorden van Bobby er niet voor zorgen dat ze naar de spuit grijpt. “Nee, maar ik kan het me goed voorstellen. Als ik in de spiegel kijk… En we hebben nu Voice-opnames, dus zit ik best lang naar mezelf te kijken. Dan denk ik: ik snap het wel als mensen hier iets… (tegen doen?)”.

“Als ik lang in de zon heb gekeken, heb ik hier wel rimpels”, vervolgt ze. “Maar Leco zegt: nee. Godzijdank hebben we make-up.” Leco staat naast haar en zegt met boze blik: “Ik vind het gewoon jammer als je dingen doet omdat het hoort of dat dat een bepaald beautybeeld is dat gecreëerd wordt. Het moet niet een soort van standaard worden.”

Zonder make-up

Chantal is in de nieuwste editie van haar magazine &C zonder make-up te zien. Op Instagram vertelde ze uitgebreid waarom ze het heeft gedaan en hoe ze over plastische chirurgie denkt. “Iedereen heeft z’n onzekerheden, en doet daardoor wel eens domme dingen. Ook ‘bekende’ mensen. Hoe vreselijk ik dat ook vind klinken en schrijven, maar gezien de berichten die ik krijg van mensen die niet blij zijn met hun uiterlijk, en het idee hebben dat ‘mensen van tv’ de godganse dag in hun handjes zitten te klappen als ze zichzelf in de spiegel zien, alleen maar omdat we zo ijdel zijn dat we voor een camera gaan staan.”

“Begin dit jaar heb ik teveel gekloot, de lockdown in maart hielp me inzien dat dit zo dom was. Ik stopte ermee. Dan is m’n hoofd nu maar hier en daar ’n beetje ‘kapot’”, vervolgt de presentatrice.

Een jaar geleden had ze nooit zo kwetsbaar op de cover van haar eigen tijdschrift durven staan. “En nu sta ik met dit hoofd op de cover. Als je mij dit n paar jaar geleden had gezegd had ik je voor gek verklaard. Zonder make-up. Zonder photoshop. Ja ik sta op dit instagram account ook zo nu en dan zonder iets op m’n gezicht, maar ik vind ’t minder heftig dan dat het op een blad is en in de winkel ligt.”

bron: RTL Boulevard/hoofdfoto: Instagram