Rutger Van Barneveld Insta

Waarom heeft Rutger van Barneveld zo´n hekel aan jaloezie?

Wat Rutger van Barneveld jammer vindt, is dat artiesten elkaar het licht niet in de ogen gunnen. ”Onderling is er veel afgunst.” De jaloezie waar sommige entertainers last van hebben, resulteert volgens Rutger in de meest vervelende berichtjes op internet. Schaamte bestaat niet. Rutger, wiens zangcarrière in ’Ik Geloof In Mij’ op de voet gevolgd wordt: ”Je mag allemaal een mening hebben, maar om de zangers uit ’Ik Geloof In Mij’ de grond in te boren omdat de een toevallig wat voller van zichzelf is of meer zelfvertrouwen heeft, vind ik niet nodig. Toch gebeurt dit gewoon op Facebook en Instagram.” Rutger, in duidelijke taal: ”Dit maakt social media het verrotste wat de maatschappij de afgelopen jaren heeft voortgebracht.”

foto: Instagram

Gerelateerde artikelen