Waarom Mariska van Kolck zwijgt over haar verdriet…

0

Op 16 augustus 2019 overleed plotseling Knut Jacobsen, de ex-man van Mariska van Kolck. Mariska was van 1997 tot 2011 met Knut getrouwd en kreeg twee kinderen met hem, zoons Christoph (24) en  Vincent (17). In 2011 vertrok hun vader richting het noorden van het land, waar hij verliefd was geworden op ene Wia. Met haar kreeg hij nog twee kinderen, Klaas-Jan en Ella.

Knut overleed tijdens een vakantie in Spanje in de stad Chiclana de la Frontera. De in Duitsland geboren financieel consultant en projectontwikkelaar is maar 56 jaar geworden. Hij is begraven in het Duitse plaatje Seevetal, vlak onder zijn geboortestad Hamburg.

Het verdriet in de twee gezinnen waarmee Knut te maken had, is vanzelfsprekend onbeschrijflijk groot. Mariska van Kolck had nog altijd een gezond contact met haar ex-man. Haar twee zoons zijn verslagen. Als Party met Mariska belt om voorzichtig te informeren hoe ze met het verdriet omgaan in hun woonplaats Breukelen, staat ze ons kort even te woord in de nieuwe Party 40, die nu verkrijgbaar is.

Share.