Waarom moet Peter Beense zijn huis verkopen?

Peter Beense staat te popelen om weer te gaan zingen, maar hij gelooft er niet in dat hij over een maand al aan de slag kan. ”Pas in de zomer verwacht ik versoepelingen op het gebied van grote evenementen.” Zodra het weer mag, is Peter er in elk geval helemaal klaar voor om zijn fans…

Peter Beense staat te popelen om weer te gaan zingen, maar hij gelooft er niet in dat hij over een maand al aan de slag kan. ”Pas in de zomer verwacht ik versoepelingen op het gebied van grote evenementen.” Zodra het weer mag, is Peter er in elk geval helemaal klaar voor om zijn fans als vanouds onder ogen te komen. ”Ik ben van de partij, zeker weten. Ik heb er heel veel zin in.” Op dit moment is hij naar eigen zeggen op een punt gekomen dat hij zich nogal verveelt. “Het is gewoon te stil. Ik mis het optreden, dat is toch waar ik mijn voldoening uit haal.”

Waar hij momenteel minder voldoening uit haalt, is zijn huis in Spanje. De volkszanger heeft zijn Spaanse onderkomen in de verkoop gezet. Hij kocht het appartement in La Carihuela in 2019. Zijn dochter en schoonzoon runnen een brasserie in het voormalig vissersdorp. Voor de verkoop van zijn woning heeft Peter twee redenen, die hij haarfijn uit de doeken doet in Party 9…