Bekende koppels

Wat brengt de toekomst voor deze bekende koppels?

Sterrenbeelden kunnen veel zeggen over mensen. Zo kunnen de sterren ook gebruikt worden om uit te zoeken of iemand goed past bij zijn of haar partner. Om meer te weten te komen over de toekomst, kan men ook een tarot dagkaart trekken. Wij zochten uit wat de sterren in petto hebben voor déze drie bekende koppels.

Rafael van der Vaart en Estavana Polman 

Rafael van der Vaart en Estavana Polman zijn natuurlijk hét topsport koppelt van Nederland. Waar Van der Vaart al een tijdje niet meer voetbalt, is Polman nog altijd actief in de top van het handballen. Hij is geboren op 11 februari en dus een Waterman, terwijl zij een Leeuw is (5 augustus geboren). Volgens hun sterrenbeelden is dit een relatief goede combinatie. Rafael en Estavana hebben een oneindige bewondering voor elkaar, maar moeten goed communiceren om hun liefde in stand te houden.

Sunnery James en Doutzen Kroes

Ondertussen is topmodel Doutzen Kroes al 10 jaar getrouwd met haar geliefde Sunnery James, de welbekende DJ. Uit de relatie zijn al een zoon en dochter gekomen. Maar, blijft dit ook zo als je kijkt naar de sterren? Kroes is net als Rafael van der Vaart een Waterman, terwijl James een Ram is. Volgens de sterrenbeelden is het koppel hoogstens creatief, wat wel degelijk het geval is. Het leven is nooit saai als ze samen zijn en ze zijn eigenlijk elkaars beste vrienden. Het moet dus wel goedkomen tussen Sunnery James en Doutzen Kroes volgens de sterren.

Bas Smit en Nicolette van Dam

In juli 2015 stapten geliefden Bas Smit en Nicolette van Dam samen in het huwelijksbootje. Toch is het stel al een stuk langer bij elkaar en hebben ze ook al twee dochters. Ze zijn een Stier en een Leeuw. Aan de hand van hun sterrenbeelden valt te zien dat dit een goede liefdesrelatie is. Zowel Smit als Van Dam weten elkaars ego en liefde te versterken, terwijl ze ook nog eens extreem loyaal zijn.

Gerelateerde artikelen