Wat maakt Donny Roelvink tot een gentleman?

In een interview heeft vlogster Janice Blok gezegd dat ze eerst twijfelde of ze wel een relatie moest beginnen met Donny Roelvink, maar dat ze nu tot over haar oren verliefd is. Janice: ”Donny is heel erg lief en super zorgzaam!”

Als Party op een feestje tegen het ontzettend gespierde lijf van Donny loopt, vragen we hem vanzelfsprekend naar de vleiende uitspraken van zijn knappe liefje. Donny zegt ons: ”Dat Janice me lief en zorgzaam vindt, is natuurlijk een mooi compliment.Maar wat voor haar als heel speciaal overkomt, is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Als ze het koud heeft, doe ik haar mijn sjaal om. Als ze gaat zitten, schuif ik haar stoel even aan. En ik hou de deur voor haar open als we ergens naar binnen gaan. Ik heb dat denk ik van mijn oma en mijn moeder overgenomen, twee ontzettend zorgzame vrouwen in mijn leven. Ze deden altijd álles voor me; ze veegden nog net mijn kont niet af, haha.Ze hebben me fatsoen geleerd en normen en waarden. Ik ben er erg op gesteld dat de mensen van wie ik hou, zich op hun gemak voelen. Daar hoort mijn vriendin natuurlijk ook bij.”

In de nieuwe Party 10 vertelt Donny Roelvink over Janice, maar ook over die ándere belangrijke vrouw in zijn leven: zijn helaas in 2018 overleden oma.