Wendy van Dijk keert definitief terug met Hart in Aktie

Het gerucht ging al even, maar nu heeft SBS 6 het ook bevestigd: Wendy van Dijk brengt haar vroegere SBS 6-programma Hart in Aktie terug op de buis nu ze terugkeert bij de zender. Dat heeft Talpa Network laten weten. Van Dijk presenteerde het programma van 2000 tot 2006 en daarna werd het overgenomen door Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene. Nu keert de show dus weer terug met de originele presentatrice en dat vindt ze zelf helemaal geweldig.

Wendy is ‘super enthousiast’ over de terugkomst van het project. “Ruim 15 jaar geleden maakte ik met hart en ziel een programma waarbij we mensen met de meest uiteenlopende problemen mochten helpen, Hart in Aktie. Met plezier en trots mag ik aankondigen dat het programma terugkeert.”

In een nieuwe video doet Wendy een oproep aan Nederland of zij mensen kennen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. “We gaan mensen helpen die onze hulp hard nodig hebben. We willen proberen om echt het verschil te maken in hun leven. Dus, ken jij iemand die werkelijk waar alles geprobeerd heeft om het probleem zelf op te lossen, maar is dat niet gelukt? Mail dan naar Hart in Aktie”, aldus de presentatrice.

bron: Mediacourant

Gerelateerde artikelen