Werknemers Sylvie Meis wedden over de duur van haar relaties

0

Sylvie Meis weet dat er ook binnen haar bedrijf gesproken wordt over haar liefdesleven. In een interview met VROUW Glossy van De Telegraaf vertelt ze dat ze ervan op de hoogte is dat haar team weddenschappen houdt over de duur van haar relaties.

“In mijn bedrijf wordt er, zoals in elk bedrijf, gepraat. Ik weet dat ze weddenschappen houden als ik met iemand aan het daten ben: ‘Hoelang houdt deze het uit? En wanneer maakt Sylvie haar exit?'”, aldus Meis.

De presentatrice heeft geen problemen met de speculaties over haar liefdesleven. “Ik vind dat alleen maar grappig.” Ze laat aan de pers echter weinig los over haar liefdesleven. “Ik ben heel gelukkig, als je begrijpt wat ik bedoel.”

 Wel vertelt ze vooral op zoek te zijn naar gelijkwaardigheid in een relatie en niet veel te geven om de bankrekening van een potentiële partner. “Ik kan heel goed voor mezelf zorgen en mezelf een bepaalde lifestyle permitteren, daar heb ik geen rijke man voor nodig.”

De 41-jarige Meis werd onlangs zoenend gefotografeerd met de veertigjarige kunstenaar Niclas Castello. Meis reageerde vervolgens dat de foto’s voor zich spreken.

bron: nu.nl

foto: Instagram

Share.