Wild

Stonden De Toppers vorig jaar nog met het thema Wild Wild West in de ArenA, dit jaar was het stadion in onze hoofdstad volledig roze gekleurd. Vanuit alle provincies kwam men naar Amsterdam, uitgedost volgens het thema Pretty in Pink, voor een avondje vertier met drie middelbare heren in iets te krappe roze glitterpakken. Natuurlijk is er nog een vierde Topper, Jan Smit, maar die hoort er volgens velen toch niet echt bij. Jan zingt een beetje voor spek en bonen mee. De harde kern van de Toppers wordt toch echt gevormd door René, Gerard en Jeroen. Zelf ben ik in het verleden ook meerdere keren naar Toppers in Concert geweest. Ik heb zelfs mijn grote liefde, mijn eigen topper, in het feestgedruis ontmoet… Maar de laatste jaren laat ik verstek gaan; het is mij te druk, te warm, te wild… Al die boa’s, al die mensen en al die kekke hoedjes. Ik sla over. Dit in tegenstelling tot duizenden trouwe Topper-fans, die hebben weer genoten van het roze meezingfeest.

Wie ook genoten heeft, maar dan vooral van de rust, is Frans Duijts. Hij vierde zijn verjaardag met de hele familie op zijn favoriete stekje: de camping. Voor Frans hoeft het allemaal niet meer zo wild. Hij vindt het heerlijk in zijn caravan, de hele familie om zich heen. Daar kan hij bijkomen van alle hectiek die zijn werk nou eenmaal met zich meebrengt. ”Lekker eten, een goed wijntje erbij. Heerlijk”, zo verzucht vrolijke Frans tegen onze verslaggever.

Wie momenteel eveneens in alle rust zijn dagen slijt, is Ruud de Wild. Al is het de vraag of hij daar zo blij mee is. Ruud zou volgens een insider namelijk weer vrijgezel zijn. De relatie met zijn bowlingmeisje is ten einde. Na twee eerdere echtscheidingen, is het nu ook game over met Ilse Knijn. Geen strike meer voor De Wild. Wat er precies is misgegaan, is vooralsnog gissen. Maar dat Ruud zijn wilde haren nog niet kwijt is, lijkt ons met de breuk wel duidelijk…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie