Winst!

Het zal u niet ontgaan zijn: Formule 1-coureur Max Verstappen is wereldkampioen. Max is de eerste Nederlander
die de felbegeerde titel in de wacht heeft weten te slepen. Heel ons land stond op z’n kop na de bloedstollend spannende finalerace. Mensen vielen elkaar in de armen, er werd geschreeuwd, gejuicht en gehuild. Ook de moeder van onze nationale held hield het niet droog toen tot haar doordrong dat haar zoon de winst te pakken had. ”Ik heb de engelen gesmeekt. Max heeft gevochten als een leeuw, mijn kind is wereldkampioen”, jubelt mama Sophie.

Wie ook in de prijzen vallen, maar dan op een compleet ander gebied, zijn Saskia en Serge. Zij verkopen hun schitterende landhuis en kunnen daarmee een duizelingwekkende winst maken. Het zingende echtpaar heeft veertig jaar met veel plezier in het huis gewoond, maar het is te groot voor hen beiden. Saskia en Serge gaan kleiner wonen. Maar eerst moet er een serieuze koper gevonden worden voor hun luxe landhuis. Wie de foto’s van hun stulpje ziet, zal al snel verkocht zijn. Het unieke landhuis is werkelijk grandioos. Naar verwachting zal, ondanks het huizenhoge prijskaartje, een nieuwe eigenaar snel gevonden zijn.

Sarah van Soelen kocht samen met André Hazes eerder dit jaar ook een super-de-luxe appartement. Hier zouden ze gaan samenwonen. Maar helaas is die droom onlangs keihard uiteengespat. Volgens Sarah is er slechts sprake van een liefdespauze, maar het lijkt er meer en meer op dat André niet meer bij haar terug zal komen. De Rotterdamse lijkt de pijnlijke realiteit nog niet helemaal onder ogen te willen en kunnen zien… Maar de geruchten dat de zanger weer met hangende pootjes terug is gekeerd in de armen van Monique Westenberg worden met de dag hardnekkiger. Daar waar Max Verstappen de grote winnaar van 2021 is, komt Sarah van Soelen hoogstwaarschijnlijk als verliezer uit de bus.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Party