Wit

0

Alhoewel de kijkers ervan overtuigd waren dat bakfietspappa Rogier de prins op het witte paard was voor Gordon, het altaar hebben de twee mannen niet weten te redden. Goor gaf in zijn tv-show ’Gordon Gaat Trouwen’ vlak voor de ceremonie toe geen vlinders in zijn buik voor de brave huisvader en de Italiaanse mooiboy Manuel te voelen. Het huwelijk werd afgeblazen en heel Nederland viel vervolgens over Goor heen. Op internet krijgt hij er flink van langs. ’Alles voor de kijkcijfers‘, zo klinkt het op social media. De kritiek op Gordon is niet mals. Zelfs zijn meest trouwe fans zijn teleurgesteld in hun idool, massaal is men op oorlogspad. En dat in een tijd van ’vrede op aarde’, oftewel Kerstmis.

Want dat het ’the most wonderful time of the year is’ kan ons moeilijk ontgaan. Je kunt de radio niet aanzetten, of de zoete kerstliedjes vliegen je om de oren. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan ’I’m Dreaming Of A White Christmas’ inmiddels niet meer horen. Of wij kunnen rekenen op een witte kerst, is nog maar de vraag. De kans op een white Christmas blijkt volgens onderzoek in Nederland slechts 7% te zijn. Maar we houden natuurlijk goede hoop, want een witte wereld met de feestdagen is wel zo gezellig. Patricia Paay zal het een worst zijn. Zij zal blij zijn als ze een punt kan zetten achter het afgelopen jaar. 2017 was ronduit dramatisch voor Paay. Ze blikt in Party terug op het rampjaar, ook haar sekstape komt ter sprake.

Alhoewel ze begin dit jaar nog in een maagdelijk witte trouwjurk voor het altaar stond, bleek Paay een stuk stouter te zijn dan verwacht. De felle reacties op de sekstape hebben de diva diep geraakt. Dat haar classy imago als sneeuw voor de zon is verdwenen, doet haar pijn. Patries hoopt dat 2018 meer goeds voor haar in petto heeft. We zullen zien of ze in het nieuwe jaar weer een wit voetje weet te halen in de vaderlandse showbizz… Namens de voltallige Party-redactie wens ik u hele gezellige feestdagen toe.

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.