Wolken

0

Nu de blaadjes van de bomen vallen en de zomerse blauwe lucht zonder pardon is verdreven door grote grijze wolken, zoeken we massaal de warmte en gezelligheid van onze huizen op. Want het is herfst! Bridget weet tegenwoordig ook niet hoe snel ze van de ’RTL Boulevard’-studio naar huis moet, want daar wacht vriendje Bram (28) op haar. Ze is helemaal in de wolken met haar jonge lover. Noemde Emile Ratelband haar vorige week nog ijskoud, Bram blijkt de gouden formule te hebben gevonden om mevrouw Maasland te laten ontdooien. Ze smelt keer op keer als ze in zijn armen ligt. ”Hij is zo lief als hij slaapt”, zwijmelt ze.

Al zal ze zich stiekem soms best een beetje zorgen maken of het leeftijdsverschil hen in de toekomst niet op gaat breken. Zal Bram met de Noorderzon vertrekken als Vadertje Tijd zich echt gaat opdringen aan de nu nog beeldige Bridget? We kunnen ons immers allen nog helder voor de geest halen hoe Patricia Paay door Adam Curry werd ingeruild voor een jonge blom. ’Wat Adam kan, kan ik ook’, moet La Paay hebben gedacht toen ze vervolgens de ene na de andere relatie aanknoopte met piepjonge minnaars. Dit jaar trouwde ze zelfs met een van hen.

Haar huwelijk met de 33-jarige Robbert kende een dramatische start, want de trouwringen zaten nog maar koud om hun vingers of donkere wolken tekenden zich af boven hun huisje in Lijnden. Paays plassekstape schokte heel Nederland. Dat was wel even een dingetje. Vooral voor Patricia zelf. Ze is er letterlijk ziek van geweest, de schaamte was groot. Maar gelukkig blijkt er voor La Paay weer een voorzichtig zonnetje achter de wolken te schijnen… Ze heeft haar huis in Lijnden verkocht, zonder restschuld, en gaat met Robbert een frisse start maken in Brabant. Een nieuw huis, een nieuw leven. Laten we hopen dat ze met Robbert een zonnige toekomst tegemoet gaat… Voorlopig heeft Paay haar portie ellende wel gehad. We gunnen haar de rust waar ze zo naar verlangt; een leven zonder een wolkje aan de lucht.

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.